Lämpimästi kuoronjohtajaamme onnitellen!

Kuoronjohtajamme ja Musica Vocalen taiteellinen johtaja Tomi Satomaa on saanut Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin myöntämän director musices-arvonimen.

Haluamme kuoron puolesta onnitella Tomia ja tuoda ilmi sen, kuinka iloisia ja ylpeitä hänestä ja hänen saamastaan tunnustuksesta olemme!
Tomi on kuoronjohtajana tinkimätön, vaativa ja työlleen omistautuva, mutta samaan aikaan lämmin ja huumorintajuinen. Harjoituksissa Tomin kuulee usein sanovan ”tämä alkaa kuulostamaan hyvältä, mutta ei se ihan valmis vielä ole”.

Vaikka harjoittelemme tosissamme, tunnelma treeneissä on lämminhenkinen ja rento. Tomin omistautuminen työlleen näkyy esimerkiksi siinä, että hän tarjoaa privaattiharjoitusten mahdollisuutta yksittäiselle kuorolaiselle tai esimerkiksi yhdelle äänelle. Tomilla onkin ilmiömäinen kyky saada meistä laulajista esiin paras osaamisemme. Vuosien varrella olemme saaneet yhdessä kokea monia hienoja hetkiä esittäessämme suurten säveltäjien upeita teoksia.

Kiitos Tomi siitä työstä, jota teet kanssamme ja kuoron hyväksi. Arvostamme sinua ja ammattitaitoasi.
Yhdessä pääsemme nauttimaan harjoittelun tuloksista jälleen ensi viikonloppuna, jolloin saamme tunnelmoida jouluisten sävelten parissa.
Yhdessä olemme enemmän❤.

Terveisin: Kuorolaiset yhdessä

Jaa