Kuorolainen esittäytyy

Simo on yksi kuoron tenoreista. Hän kertoo harrastaneensa laulamista jossain määrin koko ikänsä. Kuoroharrastuksen Simo aloitti 15-vuotiaana.

 ”Liedon Musica Vocalessa aloitin syksyllä 2019. Pääsin mukaan mukavassa vaiheessa. Kuorolla oli juuri takana iso urakka ja onnistunut keikka Barokin labyrinteissa -tapahtumassa, jonka jälkeen aloimme harjoitella joulukonsertteja. Alkuvuodesta 2020 olimme mukana Jumalanpalveluksen radioinnissa Liedon kirkossa.”

Musica Vocalessa saa Simon mukaan laulaa monipuolisesti erilaisia musiikkiteoksia – haastavammasta helpompaan, mikä innostaa harjoittelemaan ja harrastamaan. Simon mukaan kuorossa laulamisessa parasta on yhdessä tekemisen meininki, yhteinen kiinnostus hyvän musiikin tekemiseen ja mukavat harjoitukset. ”Meillä on tosi kivaa kuoroharjoituksissa. On hienoa, kun kirkon holveissa kaikuu ensin laulu ja tauolla nauru!”

Erityisen lämpimänä muistona Simolla on mielessä joulukonsertit Littoisten kyläkirkossa. ”Tiiviissä tunnelmassa, lähellä yleisöä, pienessä ja idyllisessä Littoisten kirkossa – niistä kokemuksista jää mieleen hyviä muistoja!”

Jaa